bertasf

bertasf

bertasf

bertasf

bertasf

  • ۰
  • ۰

برای اینکه بدانید چگونه می توانید گفتار درمانی را در خانه انجام دهید، مهم است که بدانید یک آسیب شناس گفتار و زبان چگونه با کودک شما کار می کند.

1- ارزیابی:
ابتدا، SLP یک ارزیابی از فرزند شما انجام می دهد، که شامل بررسی تمام زمینه های رشد گفتار و زبان می شود تا ببیند فرزند شما در کدام زمینه ها مشکل دارد. آنها با مقایسه عملکرد کودک شما با هنجارهای رشدی، تصمیم خود را می گیرند.

2- انتخاب اهداف:
در مرحله بعد، SLP چند مورد از این حوزه های مشکل را برای کار در یک زمان انتخاب می کند. در بسیاری از مواقع کودکانی که مشکلات گفتاری و زبانی دارند در چندین زمینه مشکل دارند. هنگامی که درمان را شروع می کنید، مهم است که ابتدا تعداد معقولی از اهداف را انتخاب کنید.SLP معمولاً اینها را بر اساس این که کدام مشکلات بیشتر بر ارتباطات تأثیر می‌گذارند، یا اینکه کدام مهارت‌ها معمولاً زودتر توسعه می‌یابند، انتخاب می‌کند. به عنوان مثال، اگر کودکی فقط قادر به صحبت کردن چند کلمه باشد، اما با صدای (س) نیز مشکل داشته باشد، گفتاردرمانگر ترجیح می دهد قبل از شروع به پرداختن به صداهای خاص، کلمات بیشتری را به او آموزش دهد.

3- ارائه درمان:
هر کودک متفاوت است و به روش های درمانی متفاوتی پاسخ می دهد. وظیفه SLP انتخاب تکنیک درمانی مناسب برای هر کودک و تطبیق درمان زمانی است که کودک به یک تکنیک خاص پاسخ می دهد.

کارهایی که می توانید برای گفتار درمانی در خانه انجام دهید

کارهایی که می توانید برای گفتار درمانی در خانه انجام دهید:
1- می توانید از منابع مطمئن در اینترنت راهنما دانلود کنید. راهنما خلاصه ای از تحقیقات فعلی در مورد آنچه که معمولاً کودکان در حال رشد در سنین خاص قادر به انجام آن هستند، ارائه می کند. این به شما ایده می دهد که فرزندتان در چه مهارت هایی ممکن است به آموزش اضافی نیاز داشته باشد و به شما انگیزه ای برای شروع درمان می دهد.
2- بهترین راه انتخاب اهداف برای والدین، این است که انتخاب کنند چه چیزی بیشتر بر فرزند و خانواد تأثیر گذار است.
3- همکاری با یک آسیب شناس گفتار و زبان بسیار مهم است تا بتواند رویکرد درمانی را انتخاب کند که برای فرزند شما کارآمد باشد. بهتر است هر مهارت را به قطعات کوچکتر یا ساده تر تقسیم کنید و به طور خاص به کودک خود آموزش دهید.

گفتاردرمانی در شرق تهران تاثیر بسزایی در بهبود زبان گفتاری، یادگیری مهارت های غیر کلامی و نحوه ی برقراری ارتباط با محیط پیرامون دارد. گفتاردرمانگران بعد از شناسایی مشکل مراجعه کننده به بررسی آن می پردازند. در این مسیر با متخصصین اعصاب و روان، گوش و حلق و بینی، شنوایی شناس، فیزیوتراپیست، متخصص اطفال، کاردرمانگر ذهنی و جسمی مشورت می کنند. در صورت لزوم با اصلاح محیط زندگی فرد شرایط بهتری را برای زندگی و درمان او ایجاد می کنند. این مرکز برای درمان بیماران خود از انواع استراتژی ها مانند فعالیت های مداخله زبانی، فن بیان درمانی و حرکت درمانی زبان (تغذیه و بلع) استفاده می کند.
 

  • ۰۱/۱۲/۰۷
  • brtew hjik

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی